Connect with us

TV SHOW

Evo kakve je uslove tražila Jovana Joksimović za novi jutarnji program

Published

on

evo-kakve-je-uslove-trazila-jovana-joksimovic-za-novi-jutarnji-program

Voditeljka Jovana Joksimović uveliko je u pripremama za jutarnji program na televiziji K1 i maksimalno učestvuje u „opremanju“ studija i scenografije.

Međutim, zaposleni se žale na njeno ophođenje prema saradnicima jer je, navodno, veoma neprijatna i zahtevna. Prema saznanjima Nova.rs, iako je u ovaj studio već uložen ogroman novac, za Jovanu to nije dovoljno.

Voditeljka navodno insistira na luksuznom, skupocenom nameštaju i predmetima koji čine scenu, te da joj ništa od onoga što već postoji, navodno, ne odgovara.

Oona će se smenjivati sa svojom prijateljicom i kumom, Manjom Grčić, nekada direktorkom televizije Prva, a sada suvlasnicom pomenute televizije, čiji je većinski vlasnik, pevač i Jovanin suprug Željko Joksimović.

“Studio je završnoj fazi priprema za snimanje, i u njega je uloženo već mnogo novca. Nije se štedelo, jer je cilj bio da sve izgleda skupo i besprekorno. Uprkos skupocenoj scenografiji, Jovana je našla neke zamerke. Jasno je izrazila želju, koju su mnogi protumačili kao naređenje, da sve mora biti glamurozno i luksuzno. Definitivno, projekat nije nimalo jeftin i produkciju je skupo koštao, ali njeni zahtevi iziskuju dodatne troškove, koji su veliko opterećenje za budžet”, otkriva dobro obavešten izvor i dodaje da voditeljka, za sada, detalje svog projekta drži u strogoj tajnosti.

“Ona ne želi da otkriva kakav će koncept jutarnjeg biti, ali se zna da je već u pregovorima sa potencijalnim gostima”, kaže izvor za Nova.rs.

Da bismo proverili informacije koje smo dobili, pozvali smo Jovanu Joksimović, ali ona do objave ovog teksta nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, naš portal juče je došao do saznanja da Jovana, koja je nedavno napustila televiziju Prva, uskoro će krenuti da vodi jutarnji program na televiziji K1. Prema našim saznanjima, u planu je da Jovanina nova saradnica bude upravo njena dugogodišnja prijateljica i kuma, Manja Grčić – nekadašnja direktorka televizije Prva, a sada suvlasnica pomenute televizije, zajedno sa Jovaninin suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem.

Ona uveliko priprema jutarnji program na ovoj televiziji, ali i da već neko vreme ima probna snimanja sa svojom kumom Manjom Grčić, sa kojom bio u jutarnjem trebalo da se smenjuje, kao što je to bio princip na sa Srđanom Predojevićem na “Prvoj”. Srđan je na K1 ostao bez aganžmana jer su mu ponuđeni uslovi koji mu nikako nisu odgovarali, šta više, bili su uvredljivi.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar