Filip Mijatov po svoj prilici je odlučio da raskrinka Anu Korać koja je u ”Zadruzi 2” otkrila da ju je on proganjao i da je često bežala od njega. Filip je dokazao snimcima i fotografijama na kojima je sa Anom da ona nije govorila istinu, kao i da joj je slao velike svote novca, davao automobile kojima je “divljala” po Beogradu, plaćao estetske operacije…

Filip se sada obratio svojim pratiocima na Instagramu i saopštio im da ima veliku želju da uđe u Belu kuću kako bi raskrinkao Anu i otkrio celu istinu o njoj.

– Za moj ulazak u ”Zadrugu” je potrebno da ovaj klip ima više od 5.000 komentara. Zato vas molim šerujete na vašim storijima. Agende mog ulaska

1. Ana Korać – to će mi biti najlakše

2. Kompletna istina o prostituciji – Od Pančevačkog mosta do one elitne

3. Najteža agenda biće kako objasniti roditeljima da pomognu ćerkama da pronađu sebe i nađu ful potencijal

4. Humanost – boriću se za glavnu nagradu koja će ići u humane svrhe. Za ljude kojima je to potrebno.

Želeo bih da Pink pronađe pet porodica kojima je pomoć neophodna. Da li ćemo imati 5.000 komentara i napraviti pravu igru? Vaša energija je jako potrebna, molim delite – obratio se Filip svojim pratiocima na Instagramu i izazvao pravu pometnju.

Nije prošlo dugo pre nego što je Filip dobio spomenuti broj lajkova i komentara, te je obavestio pratioce na društvenim mrežama da ga je kontaktirala produkcija rijalitija. Njegov ulazak zakazan je za ovu subotu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.