Filip ulazi u Zadrugu 2 da raskrinka Anu Korać!


8 shares

Filip Mijatov po svoj prilici je odlučio da raskrinka Anu Korać koja je u ”Zadruzi 2” otkrila da ju je on proganjao i da je često bežala od njega. Filip je dokazao snimcima i fotografijama na kojima je sa Anom da ona nije govorila istinu, kao i da joj je slao velike svote novca, davao automobile kojima je “divljala” po Beogradu, plaćao estetske operacije…

Filip se sada obratio svojim pratiocima na Instagramu i saopštio im da ima veliku želju da uđe u Belu kuću kako bi raskrinkao Anu i otkrio celu istinu o njoj.

– Za moj ulazak u ”Zadrugu” je potrebno da ovaj klip ima više od 5.000 komentara. Zato vas molim šerujete na vašim storijima. Agende mog ulaska

1. Ana Korać – to će mi biti najlakše

2. Kompletna istina o prostituciji – Od Pančevačkog mosta do one elitne

3. Najteža agenda biće kako objasniti roditeljima da pomognu ćerkama da pronađu sebe i nađu ful potencijal

4. Humanost – boriću se za glavnu nagradu koja će ići u humane svrhe. Za ljude kojima je to potrebno.

Želeo bih da Pink pronađe pet porodica kojima je pomoć neophodna. Da li ćemo imati 5.000 komentara i napraviti pravu igru? Vaša energija je jako potrebna, molim delite – obratio se Filip svojim pratiocima na Instagramu i izazvao pravu pometnju.

Nije prošlo dugo pre nego što je Filip dobio spomenuti broj lajkova i komentara, te je obavestio pratioce na društvenim mrežama da ga je kontaktirala produkcija rijalitija. Njegov ulazak zakazan je za ovu subotu.


Like it? Share with your friends!

8 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win