Connect with us

PAPARAZZO

Gastoze, šta to radiš?! (FOTO)

Published

on

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz proveo je ludu noć u Beogradu, a da kad mu zagusti ne bira mesto za vršenje nužde, uverio je našeg paparaca.

29_1000x0

Nekoliko dana pre odlaska u Pariz, Gastoz je lumpovao u jednom restoranu nakon čega je izašao i urinirao uz drvo. Za ovakvu egzibiciju rijaliti šarmer bi u Gradu svetlosti sigurno platio pozamašnu novčanu kaznu, mada ona ni u Srbiji nije zanemarljiva i dostiže do 20.000 dinara.
Naime, Nenad je došao sa Zoricom Dukić na promociju novog singla „Akapulko benda“, te je iskoristio povod za slavlje da nazdravlja cele večeri, a nakon nekoliko piva, koja je popio munjevitom brzinom, Gastoz je morao da poseti WC. Ipak, gužva u toaletu nagnala ga je da nuždu ne obavi u njemu, te je bez pardona izašao ispred restorana i poslužio se prvim drvetom na koje je naleteo. Kako Gastozu kreativnosti ne manjka, on je drvo na samom ulazu u restoran transformisao u pisoar i mokrio po njemu.

Šokirana lica prolaznika nisu omela učesnika rijalitija u vršenju nužde, kao ni to što su se prisutni smejali tome što mu je gola zadnjica bila u prvom planu. Kada se olakšao, Gastoz se nimalo diskretno zakopčao i vratio u restoran, gde ga je čekala Zorica, od koje se nije odvajao cele večeri. Njih dvoje su razmenjivali nežnosti i bili poprilično bliski iako tvrde da između njih ne postoji ništa više od drugarstva, te su u ranim jutarnjim časovima zajedno napustili restoran.

30_1000x0

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar