Connect with us

showbiz

GLUMICA NEVENA ŠARČEVIĆ DONELA SRBIJI JOŠ JEDNU MEĐUNARODNU NAGRADU!

Published

on

glumica-nevena-sarcevic-donela-srbiji-jos-jednu-medunarodnu-nagradu!

Glumica Nevena Šarčević uveliko je poznata publici po svom predanom radu kako u Srbiji tako i inostranstvu. Očekivano je bilo da će nakon internacionalnog truda stići neko priznanje i odvesti Nevenu ka višoj lestvici.

Shodno vremenu u kom se nalazimo, Šarčevićeva je nagradu primila online, a dodelu smo, u skladu sa coovid prilikama, mogli da pratimo online.

Nevena se posle dodele, javno, putem društvenih mreža zahvalila svojoj publici i tamošnjem žiriju, na engleskom jeziku, a snimak možete videti na njenom Instagram  i Facebook profilu

– Ova nagrada dala mi je krila da Vam još više prezentujem moje artističke proizvode kao glumica zapravo, kao umetnik. Oslobodila sam se, istakla je Nevena Šarčević u svom govoru.

Podsetimo, Vesuvius International Film festival je međunarodni festival koji se održava u Napulju, u Kampanji svake godine uživo. Postoje razne takmičarske kategorije od najboljeg trejlera, filma, postera, muzike za film pa do najboljih glumaca u filmu, showreelu, webseriji itd.

– Sledeće godine ću ići u Napulj, moj omiljeni grad, žao mi je što je sada ovako kako jeste, ali kao što sam rekla u govoru, ovo je svetlo koje se probija kroz svu ovu tamu, istakla je glumica Nevena Šarčević.

Na naše pitanje zašto se njen tim odlučio baš za kategoriju showreela odgovorila je:

– To je bio najpametniji potez na stranomtržištu. Na mala vrata, a na svetskom spisku. Lako sam se dogovorila s mojim timom znajući da nam na velikim stvarima druge zemlje mogu odneti pobedu iako joj se iskreno nisam nadala, znate već koje zemlje to uzimaju u svim takmučenjima. Drago mi je da sam se do te mere istitucionalizovala da mogu sa svojim imenom i prezimenom da predstavljam svoju zemlju na takmičenju u kategoriji filmskih stvaralaca, u opsegu mog zanimanja za koje sam se školovala.

Sa ovom nagradom izlazim u svetsku produkciju, to je bitno. Pomerila se granica mog rada i nezavisnosti od drugih koji su me hteli samo za sebe u svojim timovima. Od sada radim za sebe. Od danas kreće brend NŠ, ACTION, kaže Nevena!

Pogledajte online proglašenje:

Foto:privatna arhiva

PRessSerbia

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar