Connect with us

showbiz

GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA TAJNE PLANOVE MIRKA I BOJANE: Samo najbliži – to kod mene ne pije vodu, SVADBA ĆE BITI VELIKA!

Published

on

goca-bozinovska-otkrila-tajne-planove-mirka-i-bojane:-samo-najblizi-–-to-kod-mene-ne-pije-vodu,-svadba-ce-biti-velika!

Pevačica je otkrila i kada njen sin i snajka planiraju da se venčaju.
Mirko Šijan i Bojana Rodić u avgustu će dobiti prvo dete, a Goca Božinovska otkrila je da planiraju venčanje pre nego što dođe do toga, te da će svadba biti velika.

“Biće velika svadba i krštenje. Sve se dogodilo ovako za kratko vreme. Venčaće se pre porođaja, ali kako će oni to izvesti, ja ih ni ne pitam. Rekla sam im da će biti onako kako oni žele. Svadba će sigurno biti velika. To da pozovem najbliže prijatelje, kod mene ne pije vodu”, rekla je pevačica.

Goca Božinovska otkrila je da Bojana voli da provodi vreme kod nje, a i da nije važno gde će živeti, jer će im biti dobrogde god da izaberu.

“Hvala Bogu, imaju gde da žive, a to gde će, nije važno. Imaju svuda uslova za život. Bojana voli Surčin. Uvek mi kaže da joj je divno kada dođe kod mene. Smešno mi je kada pročitam naslove da mi se sin odselio u Titel kod Bojaninih. Pa, pobogu, što da ne? Neće se valjda ona odreći svojih roditelja, jer se udala”, iskrena je bila Goca.

Pored sina Mirka poznato je da pevačica ima i dve ćerke, Jelenu i Zoranu, ali one, kako je otkrila, još ne planiraju da stanu na ludi kamen.

Izvor: PressSerbia/24sedam

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar