Connect with us

showbiz

‘GREH JE DA ČOVEK OD 38 GODINA OSTANE SA NEKIM KO ĆE USKORO 80!’ Verica Rakoćević otvoreno o braku sa duplo MLAĐIM mužem!

Published

on

‘greh-je-da-covek-od-38-godina-ostane-sa-nekim-ko-ce-uskoro-80!’-verica-rakocevic-otvoreno-o-braku-sa-duplo-mladim-muzem!

Modna kreatorka Verica Rakočević (73) godina uživa u ljubavi sa Veljkom Kuzmančevićem (38), a više puta je isticala da im razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem.
Iako je njihova ljubav nailazila na brojne predrasude zbog razlike u godina, Verica je priznala da bi želela da njihova ljubav traje do kraja života, ali da se ne bi iznenadila ni da bude drugačije.

– Život je to, nikad se to ne zna. Život je čudna pojava, ne razmišljam o našem odnosu da je za ceo život, volela bih da je tako, ali me ne bi iznenadilo ni da nije iz prostog razloga što čovek ima samo 38 godina možda bi bio greh da ostane sa nekim ko će uskoro imati 80 i kusur – iskrena je bila Verica u jednoj emisiji.

Verica se potom dotakla i negativnih komentara na društvenim mrežama.

– Kad mi napišu da sam baba u komentarima, misle da sam se ja uvredila. Ja i jesam baba i po godinama, a i svojim unucima, ali je nekulturno. Ni ne čitam ih toliko, ali ponekad se nađe neka budala – rekla je.

Ona je nedavno dobila od njega emotivnu poruku u kojoj je pisalo:

– Gospođo, ja sam u Vas neizlečivo zaljubljen.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Pink

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar