Connect with us

TV SHOW

Internet je oduševljen novom verzijom srpske evrovizijske pesme „Loco Loco“

Published

on

internet-je-odusevljen-novom-verzijom-srpske-evrovizijske-pesme-„loco-loco“

Čini se da nas u Rotterdamu čeka muzički uragan – bar ako je verovati fanovima grupe Hurricane, koje ove godine predstavljaju Srbiju na Pesmi Evrovizije.

Devojke su prošle nedelje gostovale u emisiji Studio, u kojoj su izvele novu, akustičnu verziju pesme Loco Loco. Novi aranžman objavljen je na zvaničnoj stranici Eurosonga, a fanovi su oduševljeni.

Ne samo da je numera do sada pregledana više do 160 hiljada puna, sekcija sa komentarima puna je pozitive.

„Devojke… volim vas. Kako ste ovako savršeno harmonizovane? Opsednut sam! Ovo je dokaz da Velika Britanija nije jedina zemlja koja može da napravi svetski poznate grupe, jer mislim da ćete vas tri postati svetski poznate i Srbija će biti ponosna. Nije bitan plasman na Eurosongu, već ste zvezde,“ napisao je jedan od komentatora na Youtubu.

„Srbi, došli ste da uništite stage u Rotterdamu koliko vam je dobra pesma. Neverovatni vokali. Puno pozdrava i ljubava Srbiji,“ komentar je jednog od fanova iz Hrvatske, a drugi se složio:

„Zgodne, mlade, talentirane….kaj više napisati? Za sve one kaj pričaju da nemaju pojma o pjevanju….eto samo poslušajte ovaj nastup.“

„Ne mogu da verujem da je Malta favorit. Zašto?! Izvinite, ali ova pesma je moćnija i devojke su preslatke,“ glasi jedan od komentara.

„Nije mi jasno kako Srbija, zemlja sa malim budžetom, može da napravi ovako sjajnu produkciju, sa fenomenalnim zvukom i snimkom. Sa druge strane, imamo Španiju u kojoj je sve pogrešno,“ poruka je stigla iz Španije.

U nastavku poslušajte akustičnu verziju pesme Loco Loco.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar