Connect with us

EMOCIJE

Isplivao razlog! Zbog ovoga je Ceca TUŽILA Milija!

Published

on

isplivao-razlog!-zbog-ovoga-je-ceca-tuzila-milija!

Nakon što je poput bombe odjeknula vest da je Ceca tužila Milija isplivao je pravi razlog sukoba.

Zbog ovoga je Ceca tužila Milija!
Prema pisanju domaćih medija, problem je nastao kada je Ceca shvatila da se Mili upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje sa njom radio.

–Dogovor je bio potpuno drugačiji, zbog čega je Ceca, nakon ovog saznanja, odlučila da angažuje advokate i da pokrene sudski proces protiv nekadašnjeg saradnika – započinje izvor Telegrafa i dodaje:

–Problem je u tome što osoba koja ima vlaništvo nad fonogramima, ima prava da od apsolutno svih digitalnih platformi monetizuje novac. U prevodu, da naplaćuje i profitira. U trentuku kada su Ceca i Mili radili albume to nije bio dogovor. On je govorio da svaka pesma u celosti pripada Ceci, s obzirom na to da mu je rad na svakoj pesmi bio plaćen, te da je Ceca sama finansirala svaki svoj album u celosti. Mili je, dakle, kao saradnik, za svoj rad bio plaćen onoliko koliko je tražio i koliko je dogovoreno. Međutim, on je bez Cecinog znanja sebe upisao kao vlasnika fonograma – priča izvor i za kraj dodaje:

– Ceca na sudu isključivo traži da se promeni ko je vlasnik fonograma, te da umesto Milija piše da je to ona. Međutim, Mili za to traži kompenzaciju u vidu novca. Navodno je reč o nekoliko stotina hiljada evra. On to zahteva i na osnovu toga što bi Ceca od njega, pošto se on vodi kao vlasnik fonograma, za svako izvođenje pesama koje je on radio trebalo da traži dozvolu, saglasnost. Dakle, tu su u pitanju sva izvođenja, svi koncerti. To je sumanuto – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar