Connect with us

showbiz

Ivana Banfić posle svih nedaća hrabro nastavila dalje!

Published

on

ivana-banfic-posle-svih-nedaca-hrabro-nastavila-dalje!

Imala je blistavu karijeru, duet sa Merlinom, prošla kroz pakao, povukla se iz javnosti, a danas izgleda izgleda neprepoznatljivo! Ivana Banfić posle svih nedaća hrabro nastavila dalje!
Pop pevačica Ivana Banfić pre dvadesetak godina imala je veliku popularnost u čitavom regionu, a iza sebe ima burnu prošlost.

Banfićeva je bila u braku sa menadžerom Robetom Magićem, koji je trajao dvanaest godina, a pevačica se zatim razvela i odala alkoholu.

Prijavila se na klinku za odvikavanje 2005. godine i uspela da prebrodi težak period.

Kako je hrabro nastavila život dalje, Ivana Banfić je pronašla ljubav svog života, Krunu Ladišića.

– Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana za “Hello”.

Ubrzo je stigla sreća u vidu njenog sina Jana.

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru – ispričala je tada.

Ivana je prošle godine rešila da sebi nađe novi izvor prihoda. Kako je kuvanje i pisanje blogova sve popularnije svuda u svetu, i ona se odlučila da snima emisiju o kuvanju, čime se posvetila u mesecima koji su usledili.

Ivanu, podsetimo, region najviše pamti po duetu sa Dinom Merlinom, “Godinama”.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar