HOT NEWS

Jelena Karleuša priznala: „Zbog Vanje sam MORALA da NAPUSTIM zemlju!”

Published

on

Jelena Karleuša našla se u žiži interesovanja nakon što je iz takmičenja „Zvezde Granda” diskvalifikovana Vanja Knežević koja se sa pevačicom žestoko sukobila u jednoj od emisija.

Jelena zbog Vanje napustila zemlju!
Naime, Vanja je na svom Instagram nalogu podelila uvredljiv sadržaj na Jelenin račun nakon čega je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja. Ovim povodom Karleuša se u nekoliko navrata oglasila putem svog Instagram profila, a sada je konačno pred kamerama progovorila o slučaju Vanje Knežević.

–Naravno, ja bih trebalo da dam završnu reč, zato što sam negde ja i najviše napada pretrpela i sve se slomilo preko mene. Ali izgleda da je karma najačih da mogu da izdrže najviše, inače ne bi bili najjači i ja ne bih bila tu gde jesam da to ne mogu da podnesem. Šoubiznis je posao gde pored talenta morate da budete i jako izdržljivi i da trpite veliki stres koji šoubiznis i popularnost nosi. Ukratko, desilo se to da sam, kao i godinama unazad, prokomentarisala jednu kandidatkinju, njen stajling, koji je bio u najmanju ruku loš za šoubiznis i u najboljoj nameri sam joj rekla, da devojka, tako mlada, ne treba da se oblači tako starački. Tačnije, rekla sam da se obukla kao tetka – objasnila je Jelena u emisiji Šok Tok i nastavila:

–To je izazvalo pretnje smrću meni i mojoj porodici, do te mere da sam ja bila prinuđena da napustim zemlju, da spakujem moju decu, usred školske godine i da odem daleko, dok se situacija nije malo smirila. Moja deca nisu dužna da budu žrtve moje popularnosti i mog posla. Imaju samo 11 i 12 godina i to su nedopustive stvari. Ja sam im objasnila da je mama kriva za to, da nisu one ništa loše uradile, nego da to ljudi njima pišu zbog mame. Moram da kažem i za one koji, kad ja komentarišem nekog kandidata, kažu da je i to nečije dete. Ovde su, uglavnom, svi takmičari punoletni i dolaze u takmičenje gde vrlo dobro zanju da će im se komentarisati i pevanje i izgled, stajling, ponašanje, energija i tako dalje. Svako ko ne može to da shvati, tačnije ko je psihički labilan, ovaj posao nije za njega – zaključila je Karleuša.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar