Connect with us

Horoskop

Jelena Tinska demantuje da je antivakser, tvrdi da je antizamorac

Published

on

jelena-tinska-demantuje-da-je-antivakser,-tvrdi-da-je-antizamorac

Jelena Tinska obratila se redakciji portala Tračara, nakon teksta prenetog sa portala Nova.rs, navodeći da ona nije antivakser, već antizamorac i da „ima pravo da se ne vakciniše“.

„Nekadašnja glumica i balerina Jelena Tinska, takođe zagovara teorije zavere i tvrdi da ne veruje u vakcine protiv koronavirusa“ navodi se u prvom tekstu, a Tinska to demantuje.

„Dakle ja ne zagovaram teorije zavere ja samo imam mozak i čitam i pratim šta govore strucnjaci,“ kaže Tinska u demantu.

„Ona je više puta citirala određene izvore, pisce i navodne filozofe, koji su često negirali nauku i medicinu,“ stoji u originalnom tekstu, a zbog ove rečnice novinare je nazvala nepismenima i neobrazovanima.

„A za vasu nepismenost i neobrazovanost pokusajte da nadjete ko je bio VOLTER..svakako ne neko „NAVODAN,“ napisala je Tinska.

„Pričala je još protiv lekara i napora države da vakcinišu stanovništvo,“ demantuje ona i ovaj stav sledećom izjavom:

„Kako lupetate da sam ja pričala PROTIV lekara – dakle gospodo skandal majstori nemojte izvrtati nečije reci i stavove jer ce vas to očas koštati tuzbe kao i nekolicinu zutih portala. PO ZAKONU O STAMPI IMAM PRAVO NA DEMMANTI NA ISTOM MESTU NA KOME STE SE IŽIVLJAVALI.“

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar