Connect with us

showbiz

JEREMIĆEVA ODGOVORILA SANJI MARINKOVIĆ Jovana nije ostala iminu na reči voditeljke, pa se oglasila!

Published

on

jeremiceva-odgovorila-sanji-marinkovic-jovana-nije-ostala-iminu-na-reci-voditeljke,-pa-se-oglasila!

Prisećajući je se iz perioda kada je u okviru njene radionice postavljala pitanja u „Magazinu In” i „Zvezdama Granda”, rekla je kako se Jovana uvek isticala, ali i da bi „svoju energiju možda mogla da kanališe na neki drugi način”
Pošto je čula za navodni dolazak Jovane Jeremić na ružičastu televiziju, Sanja Marinković to je prokomentarisala, a onda i nastavila o koleginici koja je nedavno dala otkaz na „Hepiju”.

Prisećajući je se iz perioda kada je u okviru njene radionice postavljala pitanja u „Magazinu In” i „Zvezdama Granda”, rekla je kako se Jovana uvek isticala, ali i da bi „svoju energiju možda mogla da kanališe na neki drugi način”.

Jovana je, nedugo zatim, pošto je čula šta je rečeno, dala i svoj komentar pa napomenula – da se tako nešto nikad neće dogoditi.

– Nikada neću kanalisati svoju energiju, jer bih time bila jedna u nizu istih, a ja sam original. Sanju poštujem i cenim, toliko toga sam od nje naučila – pričala je ona „Blicu”, pa nastavila: Dala mi je šansu da gostujem kod nje i u emisiji, da budem u publici i zbog toga mi je drago što danas mogu da pokažem sjajne rezultate – zaključila je Jeremićeva, koja se trenutno odmara na Zlataru sa suprugom.

Podsetimo, Sanja Marinković nahvalila je koleginicu i naglasila da je „ona uvek bila svoja”.

– Jovana Jeremić je bila učenica u radionici. Bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja – rekla je Sanja, između ostalog i ekipi 24sedam, tokom svečanog otvaranja poslastičarnice „Lutak”, pa dodala: Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. I da zato privlači pažnju – zaključila je.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar