JK se vratila na Pink posle 5 godina: pogledajte prvi video


Prvi put posle pet godina, Jelena Karleuša govorila je za TV Pink i to za emisiju Premijera.

“Dobro jutro, dobar dan, dobro veče TV Pink, dugo se nismo videli. Bolje vas našla, gde ste vi šest godina? Meni je žao što me nije bilo toliko dugo, ali evo me opet na moje veliko zadovoljstvo”, rekla je Jelena Karleuša, u kratkom video snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Emisija sa Jeleninim intervjuom emitovaće se u utorak od 11 časova prepodne. Podsećanja radi, Jelena Karleuša i Željko Mitrović rešili su da se pomire pet godina nakon što je pop diva zabranjena na TV Pink, nakon intervjua koji je dala portalu Tračara.

“Mi smo našli zajednički jezik i lepo smo porazgovarali, Željko i ja, i Milica Mitrović i tu su se strasti smirile. Hajde da kažemo da smo zakopali ratne sekire,” rekla je ona i objasnila:

“Nema potrebe da bilo ko bude u 21. veku u demokratskoj državi zabranjen. Ja nikoga nisam ubila.”

Izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena otkrio je da je ovo sasvim normalna stvar, koju je trebalo očekivati.  “Ovo je šou-biznis i ljudi kako se posvađaju, tako se i pomire. Nije to ništa čudno. S tim u vezi, ne bi iznenadilo da Jelena naredne godine bude član žirija nekog projekta na Pinku, umesto na Grandu. Ništa nije isključeno”, objašnjava izvor.

Podsetimo, Jelena Karleuša je u intervjuu za Tracara.com izjavila da njoj nisu potrebni ni Grand, ni Pink.

“Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se Pink i Prva otimaju oko pevača, a ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se nude i utrpavaju, pa ih Pink i Grand tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu. Zašto bi ih i poštovali kada oni ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno je*e za televiziju i novine, jer su moji profili na društvenim mrežama dominantiji od toga. Ja trebam medijima, ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biznis bio bi jedna jeftina smorčina,” rekla je Jelena tada za Tračaru i pokrenula rat koji je sada završen.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win