Connect with us

TV SHOW

Karleuša najavila krivičnu prijavu protiv izbačene učesnice Zvezda Granda

Published

on

karleusa-najavila-krivicnu-prijavu-protiv-izbacene-ucesnice-zvezda-granda

Jelena Karleuša je prvo otpratila Mariju Šerifović sa Instagrama, pa se spekulisalo da je prijateljstvo puklo. Sada se Karleuša oglasila sa dva storija na Instagramu, a sudeći po njihovom sadržaju, situacija ju je ozbiljno pogodila.

Karleuša je obajvila u storiju na Instagramu da će podneti krivičnu prijavu protiv Vanje Knežević!

„Zbog poziva na nasilje kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski line mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević.“ kratko i jasno je napisala karleuša.

Kada je reč o njenoj priteljice i koleginici iz žirija, Mariji Šerivović, Karleuša je imala mnogo da kaže, pa je napisala ovo:

„Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga,“ napisala je Jelena na Instagramu i nastavila.

„Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči od „obukla si se kao tetka“ prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude „psihičko zlostavljanje“, već deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou-biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača.“ poručila je na kraju Karleuša.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar