Connect with us

REALITY

KARLEUŠA OTIŠLA IZ GRANDA ZBOG 10.000 EVRA? Jelena tražila DUPLO veću platu – nastao haos na sastanku kod Saše Popovića?

Published

on

karleusa-otisla-iz-granda-zbog-10.000-evra?-jelena-trazila-duplo-vecu-platu-–-nastao-haos-na-sastanku-kod-sase-popovica?

Karleuša navodno tražila povišicu
Danas je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda u kojem ćemo sada umesto Jelene Karleuše gledati Cecu Ražnatović..

Iako je Jelena na društvenim mrežama napisala da je još u junu rešila da napusti mesto u žiriju kako bi se posvetila karijeri, “Kurir” piše da je dala otkaz jer nije dobila povišicu koju je tražila.

Saša Popović je navodno odbio njen zahtev da dobija 10.000 evra po emisiji, što je duplo veći iznos koji je dobijala. Kurir piše da je “nastao haos kada je od Saše Popovića na sastanku u junu tražila da se taj honorar duplo poveća”.

Saša je pristao da joj poveća honorar za 1.000 evra po emisiji, pa bi u tom slučaju Jelena dobijala 6.000 evra i samim tim inkasirala 240.000 evra na godišnjem nivou za 40 emisija, ali je pevačica rešila da napusti šou.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar