Karleuša: U narednim danima izlaze tri nove pesme


6 shares

Pop diva Jelena Karleuša spremila je velika iznenađenja za svoju mnogobrojnu publiku. Osim što će Novu godinu provesti radno, na čak dve lokacije, gde sprema i obećava prave spektakle, ona planira da izbaci čak tri nove pesme u narednim danima, tj. pre Nove godine.

Ona objašnjava da će jedna od te tri pesma biti i saradnja, mada ne želi javno da otkrije o kome se radi. Naglašava da ta pesma nije njena, već da se u njoj pojavljuje kao gost.

“Do Nove godine planiramo tri nove pesme. Nisam spavala poslednja tri dana i tri noći. Ne znam kako fizički izdržavam ovo, ali smo se pomučili da taj prvi spot, koji je kolaboracija, ja sam gost nekome… Stalno govorim nekome, kao da vi to ne znate, ali ja neću da izgovorim. Potrudili smo se da taj spot bude kao najava ozbiljnog povratka”, izjavila je pevačica.

Ona kaže da će najava njene nove pesme ići odmah nakon toga. Iako se već neko vreme spekuliše da će svoju novu pesmu premijerno predstaviti na Pinku, tačnije u AmiG šou, Karleuša demantuje ovu glasinu.

“Mislim da će biti i pre toga. Generalno povezujte promociju mojih novih pesama sa Prvom i sa Zvezdama Granda. To što sam posle šest godina uspostavila saradnju sa Pinkom ne znači da ja neću nastaviti divnu saradnju sa Grandom i sa Sašom Popovićem”, priča Jelena.

Ona je za kraj imala i malu poruku, tj. savet za svoje kolege.

“Ja mislim da sam na neki način potrebna mojim kolegama, zato što vučem priču unapred. Kada radim, radim na takav način da pomeram lestvicu, a to pomera čitavu estradnu scenu. Jer onda više nije dovoljno samo ‘ovo’, sad je Karleuša uradila i ‘to’ i ‘to’ i ‘to’, pa sada svi moraju i ‘to’, jer ćeš biti retro i nećeš hvatati taj novi talas. Oni treba da cene sve što ja radim jer se svaki put povlači jedan veliki korak naviše”, izjavila je za Srbiju Danas.


Like it? Share with your friends!

6 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win