Connect with us

HOT NEWS

Kija Kockar PRODALA imanje u Zrenjaninu! Evo šta će uraditi sa PARAMA!

Published

on

kija-kockar-prodala-imanje-u-zrenjaninu!-evo-sta-ce-uraditi-sa-parama!

Pevačica Kristina Kija Kockar prodala je imanje i restoran u Zrenjaninu koje je nasledila nakon smrti oca Miloša Kockara.

Kija pokreće novi biznis!
Prema pisanju domaćih medija, Kija je dugo vagala šta da uradi sa nasledstvom, ali je na kraju ipak odlučila da proda sve u Zrenjaninu i da novac koji dobije za imanje i restoran uloži u novi biznis.

-Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz “Zadruge”, sa novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnenva primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa sa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost– kaže za “ Blic Super TV” dobro upućeni izvor.

–Da tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu-potvrdila je Kija za Objektiv.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar