Connect with us

HOT NEWS

KIJA PREŽIVELA AGONIJU! “Borila sam se da dođem do DAHA”

Published

on

kija-prezivela-agoniju!-“borila-sam-se-da-dodem-do-daha”

Kija Kockar preživela je pravu dramu protekle nedelje. Pobednica prve sezone “Zadruge” borila se sa virusom koji ju je skroz oborio sa nogu i napao pluća.

Stigli su i rezultati testa!
–Bila sam u agoniji nekog gripa zbog kog sam htela da iskočim iz svoje kože. Mnogo mi je bilo loše, bez trunke energije, u bolovima, iznemogla i bez trunka snage. Posumnjala sam da sam se zarazila koronom, pa sam se testirala zbog bake i ljudi oko sebe, ali kad su mi stigli rezultati da sam negativna, odahnula sam. Uz velike muke i pomoć uspela sam da snimim pluća jer sam jedva disala – istakla je pevačica za SVET i dodala:

–Taj osećaj je jeziv, bukvano se borite za vazduh. Preživela sam pravi horor. Glavu nisam mogla da podignem koliko mi je bilo loše, i koliko su me svaka kost i mišić boleli. Na sreću, stigao je rezultat da sam negativna na koronu, pa se ispostavilo da je neki virus ili grip u pitanu, ali je bilo jezivo. Odmaram i oporavljam se. Mnogo je sve sada bolje, ali, bilo ne ponovilo se. Katastrofa je osećaj kada vas sve boli a nemate snage ništa da uradite niti da pomognete sebi. Preživela sam, što je najbitnije – kaže Kija kroz smeh i dodaje da je u međuvremenu saznala da je njena najbolja prijateljica pozitivna na ovaj virus.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar