Connect with us

REALITY

KIJINA MAMA PROŠLA PAKAO! Muž je tukao do KRVI i bacao po ULICI!

Published

on

kijina-mama-prosla-pakao!-muz-je-tukao-do-krvi-i-bacao-po-ulici!

Majka Kije Kockar krije da je svojevremeno prošla kroz pakao porodičnog nasilja!

Zbog batina završila u bolnici!
Naime, Nadica Zeljković nikada nije ispričala javno, niti se nekome požalila da je trpela torturu tokom veze sa ocem svoje ćerke. Kija je bila mala kada je prisustvovala horor sceni u kojoj njen pokojni otac Miloš Kockar tuče krvnički njenu majku.

–Nadica je bila baš zaljubljena u Kijinog oca i kada je saznala da je trudna bila je najsrećnija žena na svetu. Miloš je do Kijine desete godine bio prisutan u njenom životu, da bi se nakon toga povukao, pa je Nadica morala sama da odgaja dete. A osim što je bila prepuštena sama sebi, bila je izložena čestom maltretiranju. Miloš je voleo alkohol, a kada popije, bio je agresivan i ljubomoran. Baš je namučio Nadicu, a ona je ćutala jer ga je volela – rekao je izvor za STAR i dodao:

-Međutim, definitivno je raskrstila sa njim kada je mučki pretukao pred Kijinim očima, nakon čega je završila u Urgentom centru. Kija je tada pokušala da odbrani svoju mamu i doživela je veliku traumu. Ali, kasnije kada je odrasla, otvoreno je pričala sa svojom mamom o toj situaciji i zahvaljujući Nadici rešila je da ocu oprosti sve, jer mu je prvenstveno oprostila Nadica, ali mu nikada nije zaboravila te batine – zaključio je izvor STARA.

Kija se nakon što je pobedila u Zadruzi 1, u knjizi koju je pisala o svom životu dotakla i te situacije koja će joj zauvek ostati urezana u sećanju.

–Bila sam mala i pamtim da se tog dana moje srce steglo kao nikad pre. Sve se dogodilo ispred tatinog restorana. On i mama razgovarali su sve dok u jednom trenutku nisu počeli žučno da se raspravljaju. Ta rasprava završila se tako što je moj otac udario moju majku. I ne samo to… Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Sve to dešavalo se pred mojim očima i mog oca nije bilo briga što je to tako. Bila sam visoka tek toliko da sam pesnicama mogla da dohvatim donji deo njegovih leđa. Pokušala sam da odbranim mamu tako što sam udarala u njega, ali bila sam mala i imala sam utisak da mlataram rukama u prazno – započela je Kija i dodala:

–Nisam mogla ništa da učinim, a osećala sam se užasno. To nije trajalo dugo, ali meni se činilo da traje večno. Toliko ju je udarao da joj je polomio naočare, a polomljeno staklo zabolo se u predelu maminih očiju. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvim situacijama. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je dobila, već po njenoj snazi u toj celoj situaciji.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar