KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ POZIVA VAS NA BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA, GDE ĆE PREDSTAVITI SVIH SEDAM ROMANA!


Napisala je sedam romana, dok je osmi u pripremi i zvaće se “USPAVANKA ZA MRTVE”. Objavljivanje istog očekuje se za nekoliko meseci. 
S obzirom na to, da za njen poslednji roman “DUHOVI DUŽ DRINE” još uvek vlada veliko interesovanje, nema potrebe ni da žuri sa novim. 
– Ništa u životu ne radim na silu. Ne volim da sam ograničena rokovima. Bavim se ozbiljnim temama i srećna sam što sam uspela da “dobijem” svoju čitalačku publiku. Morate priznati da to nije lako, jer u današnjim vremenima je fokus na romanima koji se prodaju na kioscima uz cigarete, žvake i slično. Smatram da je knjigama mesto u knjižarama, a ja sam srećna što sam se izborila za to. U svim svojim romanima u potpunosti “otvaram” svoju dušu i čini mi se da pišem srcem. Ljudi to osete i onda imaju želju da vaš rad i nagrade, izjavila je Angelina Petrović.
Ovogodišnji sajam knjiga u Beogradu održaće se od 21-og, do 28-og oktobra.
Pozivamo vas da i ove godine posetite “hram knjiga”, a sigurni smo da ćete uživati i ovaj put u lepoti književnosti, kako domaćoj, tako i onoj koja “ne dolazi” sa naših prostora.

Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win