Connect with us

showbiz

“KONSTANTNO SAM BILA POD STRESOM” Srpska voditeljka se povukla pa iznenadila pričom o KUĆNOJ POMOĆNICI

Published

on

“konstantno-sam-bila-pod-stresom”-srpska-voditeljka-se-povukla-pa-iznenadila-pricom-o-kucnoj-pomocnici

Uvek nasmejana voditeljka otkrila je kako tokom pandemije virusa dosta vremena provodi u domu, te da sve kućne poslove obavlja sama.


Naime, Suzana Mančić je otkrila da vreme provodi u kuvanju, pa se prisetila stresa kroz koji je prolazila tokom snimanja emisija.

– Ćerke Natalija i Teodora idu u kupovinu i šetaju psa, a ja sam kod kuće jer moram da poštujem propisane mere. Naravno, ne dolazi nam žena koja nam godinama sprema stan, pa to radimo same. Nikad u životu nisam ovoliko kuvala. Zvučaće čudno, ali ja sam se toliko umorila od jurnjave, koja bi počinjala ujutru, a završavala se kasno u noć. Konstantno sam bila pod stresom, pitajući se hoću li stići na vreme, da li ću uspeti da obavim sve što treba, hoće li mi doći gost u emisiju… – ispričala je “Hello” u aprilu tekuće godine voditeljka.

Suzana se rodila u Beogradu. Medijsku karijeru je započela pesmom “Ogledalce, ogledalce”. U to vreme imala je 18 godina. Osmehnula joj se zatim karijera TV voditeljke. Najčešće je vodila zabavne emisije, a onda joj je poverena zadatak Loto devojke.

Pevala je, vodila emisije, glumila, a oprobala se i u pozorištu. Isticala je stalno kako je multitalentovana, ali i da javnost u našoj zemlji to često nije umela da razume.

Veliku buru u javnosti podigli su Suzanini intimni privatni snimci, koji su isplivali. Prvi sa sadašnjim verenikom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke sa kojim je 17 godina u vezi, i drugi sa bivšim suprugom.

meridian

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar