Connect with us

REALITY

Kristijan izvređao Miljanu KAO NIKAD – DOVEO MARIJU DO SUZA! (VIDEO)

Published

on

kristijan-izvredao-miljanu-kao-nikad-–-doveo-mariju-do-suza!-(video)

Mnogo je aktuelnih tema koje se provlače kroz pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Miljana i Marija Kulić i Lazar Čolić Zola su napravili opštu pometnju u Beloj kući.


– Da li si ti zaista u tako dobrom odnosu sa Mišelom Gvozdenovićem? – pitao je Milan.

– Jesmo, nikada ništa loše nije rekao za mene. Istina je da mi je tražila da ga zovem i jesam ga zvao. Predstavljao sam se kao novinar. Shvatio je kada se ona smejala. U normalnim smo sada odnosima – rekao je Zola.

Kristijan Golubović imao je komentar na ovu temu:

– Bio sam pored Marije i pričali smo o Zoli. Onda je nastala ta mučna rasprava, bio sam tu, sve vreme sam Zoli govorio da ispoštuje jednu majku, ali me uopšte nije slušao, mešao je privatne stvari, pa je zaboravio na sve. Imao sam loše mišljenje o njemu, ali kada sam video nju sada, kako izgleda, ponaša se, pa sam zaključio da je on sa njom ili zbog novca ili zato što je nenormalna ljubav u pitanju. Izgledalo mi je kao da je Zola ciljano ušao i pikirao Miljanu zbog novca, ovce su za šišanje, neki zbog novca mogu biti sa bilo kakvom ženom. Zamislite da morate da jašete smežuranu babu – rekao je on.

– Između Marije i Zole nikada neće funkcionisati stvari. Kada vi koristite nečije samopouzdanje, opasnije je nego karakter. Ako se poljulja ono od strane partnera, to je na višem nivou – nastavio je Kristijan.

– Neće više takva biti! – rekla je Marija kroz suze.

– Video sam ih oboje u onom malom krevetu, pa sam ih pitao kako misle da stanu onoliki, imaju 300 kilograma! Nju sam video nakon žurke, uplakanu, ako ne ide, treba da se rastanu, nikako da budu u vezi. Naravno da će njom manipulisati, ako ide za njim stalno – Kristijan je dodao.

– Da li ti misliš da ja manipulišem njome? – rekao mu je Zola.

– Pa, da li je voliš? Evo, pitam ja tebe – odgovorio je Golubović.

– Ja sebe isto ne prepoznajem u vezi sa njom, to je neki poremećaj. Kada smo mi sami, ona je potpuno drugačija – rekao je Zola.

– I mene je tašta peglala, govorila mi da sam kriminalac, moraš malo pauzirati taj sukob sa majkom – rekao mu je Kristijan.

– Mariji je teško, zato što vidi da njenoj ćerki nije dobro, to je jedini razlog, boli je Miljana, njena reč više uopšte ne vredi. Slažem se sa Kristijanom da se radi ili o bolesnoj ljubavi ili o nekoj zajedničkoj sklonosti. Imali smo već situaciju kada ćerka ode dečku, a okrene leđa mami – rekao je Đedović.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Pink

meridian

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar