Connect with us

REALITY

KRISTIJAN SE OPARIO U RIJALITIJU: Uzeo 350.000 €, nije platio čak ni 50.000 € kazne, a sad ima ova 2 USLOVA za novu sezonu!

Published

on

kristijan-se-opario-u-rijalitiju:-uzeo-350000-e,-nije-platio-cak-ni-50.000-e-kazne,-a-sad-ima-ova-2-uslova-za-novu-sezonu!

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija “Zadruga” pred sam kraj četvrte sezone.
Važio je za favorita u popularnom TV formatu, ali finale nije dočekao zbog nasilja koje je počinio pred kamerama u noći kada je napao Miljanu Kulić, a potom i članove obezbeđenja.

Kako biva kod diskvalifikovanih takmičara, oni obično ostanu bez honorara zbog takvog čina i moraju da plate produkciji 50.000 evra. Takav slučaj ipak nije sa Kristijanom. On je unapred uzeo 350.000 evra. Nakon toga, kada mu je istekao prvi ugovor od šest meseci, potpisao je i drugi, a, kako se spekuliše, tada je dogovorio novu sumu.

Uveliko se spekuliše o njegovom ulasku u narednu sezonu “Zadruge”, a izvor blizak “žestokom momku” ističe da je Kristijan u pregovorima i da insistira na većoj sumi.

– Kiki je zainteresovan da uđe u petu sezonu rijalitija, a ima dva uslova. Drastično veća suma od prošle i da sa njim bude Kristina Spalević. Koliko znam u više navrata se čuo sa ljudima iz produkcije i pregovori su u toku – zaključuje izvor.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Srbija Danas

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar