Connect with us

HOT NEWS

Ksenija Hurricane OSTAVILA dečka zbog POZNATOG glumca!

Published

on

ksenija-hurricane-ostavila-decka-zbog-poznatog-glumca!

Kao bomba odjeknula je vest da je Ksenija Hurricane ostavila dečka zbog poznatog glumca, a u pitanju je Pavle Mensur. Članica grupe „Hurricane” okončla je vezu od pet godina sa bivšim dečkom Nikolom, i veoma brzo pronašla srodnu dušu, sina Irfana Mensura.

Ksenija Hurricane ostavila dečka!
Ksnenija i Nikola vezu su okončali bez drama i skandala. Ovakav rasplet niko nije očekivao pošto je Ksenija sa nikolom bila u stabilnoj vezi, a u  retkim prilikama kada je iznosila detalje iz privatnog života o Nikoli govorila kao o onom pravom.

Nikola je, umesto supruga postao bivši dečko Ksenije Knežević, a razlog njihovom raskidu, kako je pisao Story, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Takva veza Kseniji više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

– Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga – govorila je svojevremeno Ksenija za medije, sigurna u svoj odnos sa Nikolom, piše Story.

Nakon raskida pričalo se da će pevačica neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri, ali kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac, Pavle Mensur, sa kojim je od nedavno u vezi.

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar