Connect with us

HOT NEWS

Laća se OGLASIO! Situacije se menja EVO šta je sa Marinom!

Published

on

laca-se-oglasio!-situacije-se-menja-evo-sta-je-sa-marinom!

Tekstopisac Marina Tucaković i dalje je u teškom stanju i životno je ugrožena, ali više nije na respiratora. On je prvo imala ozbiljna gušenja, zatim je potvrđena korona, i od tada je u KBC „Dr Dragiša Mišović“. Laća se oglasio i obajsnio da se situacije menja iz sata u sta, i da misli da ja malo živnula.

Laća se OGLASIO!
Marina je u bolnici i dalje na kiseoniku. Nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožena, ali nije na respiratoru, potvrđeno je iz izvora bliskog porodici. Marina Tucaković se trenutno nalazi na odeljenje intenzivne nege u KBC „Dr Dragiša Mišović“. Kako je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, ispričao, njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše, piše Alo.

Danas je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

– Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na korona virus – rekao je Laća sinoć.

– Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u „Dr Dragiše Mišovića“, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat – rekao je Laća i dodao:

– Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu – zaključio je Laća sinoć, a prenose mediji.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ Bojan Janjic

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar