Connect with us

showbiz

LENA KOVAČEVIĆ OTVORENO O DECI, SUPRUGU VELJKU I FIZIČKOM IZGLEDU: Fokusirana sam na moju mušku vojsku, volim muziku više od sebe!

Published

on

lena-kovacevic-otvoreno-o-deci,-suprugu-veljku-i-fizickom-izgledu:-fokusirana-sam-na-moju-musku-vojsku,-volim-muziku-vise-od-sebe!

Pevačica Lena Kovačević kaže da u sve ide punog srca, naglasivši da svoje emocije zna da kanališe kroz muziku i da ume da voli i da bude voljena.
Na pitanje kakva je u ljubavi, da li je znala da kalkulišeš ili je pokazivala emocije, džez umetnica je iskreno odgovorila:

– Strastvena sam u svemu što radim. U najobičnijim sitnicama i u ljubavi. Ne umem drugačije. Moja sreća je taj blagoslov da svoje emocije imam gde i kako da kanališem. Umem da volim i umem da budem voljena. Mislim da nam treba dar za oba u životu.

Ova lepa dama, otkrila je kako ranjeno srce uvek uspešno zakrpiti.

– Muzikom i verom u bolje sutra. Nepopravljivi sam pozitivac – naglasila je ona.

Otkrila je da li više voli da dobije kompliment za izgled ili za to što radi.

– Da sam želela da dobijam komplimente na prvom mestu za izgled, mislim da bih gradila svoj identitet drugačije (smeh). Volim muziku više od sebe u tom smislu i zavisna sam od tog osećaja kad joj se predam. Onda zaboravljam ko sam i kako izgledam.

Osim muzike, Lenin centar sveta su sinovi Vuk i Teodor, koji joj daju pokretačku energiju. Na pitanje da li bi volela da proširi porodicu, Lena je rekla:

– Fokusirana sam na ovu moju mušku vojsku. Sad smo i u školi i u ovom trenutku sam samo skoncentrisana na njih zaista.

Iza sebe ima veliki broj pesama, a njen suprug Veljko Brčin ne može da izdvoji samo jednu numeru koju sa zadovoljstvom peva.

– Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa – kaže ona.

Izvor: PressSerbia/Blic

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar