Connect with us

FARMA 6

LEPA BRENA I DARA BUBAMARA GODINAMA NE PRIČAJU: Razlog će sve ostaviti bez teksta!

Published

on

lepa-brena-i-dara-bubamara-godinama-ne-pricaju:-razlog-ce-sve-ostaviti-bez-teksta!

D.D.N. |

Dara Bubamara u sve je lošijim odnosima sa nekadašnjom prijateljicom Lepom Brenom, a da su izbegavale jedna drugu na luksuznim lokacijama u Monte Karlu, govori i činjenica da, iako su boravile na istim mestima u Monaku, jedna sa drugom nisu progovorile ni reč i navodno su eskivirale susret.

Lepa Brena
Lepa Brena • Rajko Ristić / RAS Srbija

Njihov sukob traje već godinama unazad zbog neraščišćenih računa, a poslednji u nizu je eskalirao nakon Breninog koncerta u Areni 2018. godine jer je Dara tada napala Brenu da ju je iskopirala, što je nju šokiralo i uvredilo, piše “Svet”. Kao neko ko sebe smatra velikom zvezdom, bilo joj je ispod časti da dozvoli bilo kakve loše komentare Dare Bubamare, te se navodno potpuno distancirala od nje, o čemu govori i njihovo mimoilaženje u Monte Karlu.

Dara Bubamara
Dara Bubamara • Milan Ilić / RAS Srbija

– Otkada nisu uspele da se dogovore oko izdavanja njenog albuma, one ne razgovaraju. Tada je Dara bila jako ljuta i tvrdila da gazdaricu “Granda” više ne želi da vidi, a pošto se posvađala i sa Sašom Popovićem, raskinut je ugovor sa “Grandom”. Brena joj je više puta prelazila preko raznih priča i uvreda koje su do nje dolazile od Dare, ali Dara nije reagovala. Ona zna da Dara nije loš čovek i da joj je brži jezik od pameti, ali nakon koncerta u Areni nije htela da se miri – otkriva izvor za pomenuti časopis.

U Monte Karlu se Brena, inače, družila sa kumom Borisom Bekerom, koji tamo ima kuću.

Comments

comments

Copyright © 2016 Stars.rs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skip to toolbar