LEZBO AFERA TRESE ZADRUGU! Priznala da je bila sa PEVAČICOM


1 share

Nekadašnja rukometašica i bivša učesnica “Zadruge 3”, Suzana Ćubela, nikada nije krila svoju orijentaciju i otvoreno je govorila da voli isti pol.

Ona je rodom iz Valjeva, baš kao i pevačica Nadežda Biljić, koja je takođe učestvovala u istom rijaliti-formatu nekoliko puta. Njih dve iza sebe imaju prošlost i momente kojih ne žele da se sećaju, ali je Ćubela ipak sve ispričala dobrom prijatelju, a on je ovu tajnu ipak otkrio.

– Suzana je bila poznata po tome da je muvala svako žensko u rodnom gradu koje joj se dopalo. Imala je ona mnogo drugarica, ali njih nije muvala niti ih gledala na taj način, već je prema njima imala zaštitnički stav i čuvala ih je od udvarača i napadnih momaka. Među njenim drugaricama bila je i Nadežda Biljić, tada mlada učesnica “Zvezda Granda”, popularna i atraktivna. Svi su želeli da budu u njenom društvu, ali ona je verovala samo Ćubeli jer su se znale još iz školskih dana. Kako je oduvek volela da pije i da uživa u litrama pića, Nadežda je jedino sa Suzanom mogla da se upusti u takve avanture. Jedna takva noć desila se iznenada, obe su bile spontane, Nadežda je došla kod svoje zemljakinje kako bi se spremile za izlazak u grad – započinje priču izvor blizak rukometašici.

Kako je dalje objasnio, njih dve su tokom večeri postale prisne, a onda su završile zajedno u krevetu.

Kada su se probudile, bile su izbezumljene zbog onoga što se dogodilo i dogovorile su se da nikome ne govore o dešavanjima te večeri.

Fanovi ovog popularnog šou programa odmah su “povezali kockice” , te su podsetili na trenutak kada je Suzana priznala da je bila u vezi sa pevačicom, iako je nikada nije imenovala.

– Istina je da sam bila sa osobom sa estrade, ali ne želim da otkrivam o kome se radi. Čim je estrada, znate da tamo prednjače pevačice – priznala je Suzana tokom jednog od izlaganja pred kamerama u “Zadruzi”, a s obzirom da je neretko isticala da je Nadeždina drugarica, pretpostavlja se da je u pitanju baš ona.Like it? Share with your friends!

1 share

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win