Connect with us

HOT NEWS

Ljupka Stević završila u POLICIJI! U sve UMEŠAN general Simić?

Published

on

ljupka-stevic-zavrsila-u-policiji!-u-sve-umesan-general-simic?

Ljupka Stević saslušana je u policijskoj stanici na Voždovcu zbog izjave koju je svojevremeno dala, a koja se tiče njenog bivšeg dečka generala Simića.

Pevačica u problemu zbog bivšeg?
Naime, Ljupka je u jeku skandala u kome su ona i Simić bili glavni akteri, izjavila da je general podvodio maloletnice zbog čega je morala da da zvaničnu izjavu u policiji.

–Ja kada sam videla da me zovu iz Voždovca, nije mi bilo dobro. Baš sam se uplašila – rekla je Ljupka za “Kurir” i objasnila:

–Sada sam došla zbog neke optužbe, tiče se tog septembra, kada je bio skandal. Vezano za ona maloletna lica što sam spominjala u onom stanju. Sada smo to ispeglali, nadam se da će sve da bude okej, jer je podneta krivična prijava. Nije krivična prijava protiv mene, radna grupa MUP-a je Drugom osnovnom sudu podnela neku prijavu, tužbu, i ja sam pozvana u svojstvu građanina da dam izjavu za te navode koje sam tada rekla – istakla je Ljupka i dodala:

–U onom stanju sam svašta izupetala, nije mala stvar i naravno da mi se sada obija o glavu. Pročitali su mi šta sam rekla. Mislim da će ceo slučaj da se obustavi, jer nema šta dalje da se zahteva, da se traži. Rekla sam da sam bila u nervnom rastrosjtvu, to je sasvim dovoljno – priznala je pevačica za pomenuti medij.

Podsećanja radi, Ljubka i general Simić našli su se u žiži interesovanja prošle godine kada mu je pevačica nakon raskida demolirala automobil. Stevićeva je nakon incidenta završina na Vojnomedicinskoj akademiji zbog povreda koje je zadobila tom prilikom.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / GAJA

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar