Connect with us

HOT NEWS

Ljupki Stević PROVALILI u STAN! Pevačica u ŠOKU!

Published

on

ljupki-stevic-provalili-u-stan!-pevacica-u-soku!

Ljupka Stević doživela je ozbiljan šok kada je prošle nedelje shvatila da je neko pokušao da joj obije stan. Ona je bila nekoliko dana sa Ivom Grgurić na Divčibarama, a kada se vratila u Beograd, imala je slom živaca.

Ljupki provalili u stan!
Kako saznajemo, pevačica je zatekla odvaljenu bravu na vratima stana u kom živi.

–Ljupka nije ni slutila šta može da se desi. Njoj su provalnici pre pet godina ušli u stan dok je ona spavala, omah nakon toga je taj stan prodala, jer je bio u prizemlju i preselila se u ovaj u kom živi i danas. Kako je na trećem spratu, smatrala je da je sigurna – započinje izvor Stara i objašnjava:

–Ljupka se vratila predveče sa Divčibara, nosila je psa u ruci i kofer, zastala je ispred vrata i spustila kucu kako bi otključala, a kad je izvadila ključ, videla je da brava odvaljena. Gurnula je vrata, ali je shvatila da su zaključana. Odmah je pozvonila komšiji na vrata, pokazala mu o čemu je reč i on je pozvao bravara. Zamolila ih je da sačekaju da uđu sa njom u stan kako bi proverila da li su provalnici uspeli da uđu. Međutim, i bravar joj je objasnio da je neko pokušao da provali u stan, ali da je ili neko naišao, ili se desilo nešto drugo, pa nisu uspeli da otključaju. Prepala se, nije joj jasno ko je pokušao da joj uđe u stan. Ne veruje da je to slučajnost, neko je namenski želeo da provali u njen stan, i to neko ko je tačno znao gde živi i u kom stanu. Baš je uplašena! I tu noć, i sutradan je spavala kod drugarice, a onda je druga drugarica došla kod nje kako ne bi bila sama. Zamenili su joj bravu, ali ona ipak planira da se seli kako bi bila mirnija. Slučaj je prijavila policiji, ali je problem što je odmah bio bravar koji je zamenio sve i nemaju otiske, a kamere nisu već neko vreme u funkciji, pa će teško otkriti ko je hteo da joj upadne na gajbu – završava naš izvor. Pozvali smo Ljupku, ali se do zaključenja broja nije javila na naše pozive.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar