Lukas darivao Veljka kao da je njegov sin: Javne ličnosti samo gurale šuške u kovertu!


5 shares

Vjenčanje nasljednika folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović proteklo je baš onako kako su i porodice Ražnatović i Rodić zamislile, a gosti su uglavnom donosili koverte.

Aca Lukas maksimalno je ispoštovao svadbeno veselje sina koleginice Svetlane Cece Ražnatović. Iako početkom godine nisu bili u baš dobrim odnosima, čak su prestali da se prate na Instagramu, Aca Lukas je dao najdeblju kovertu. Prema riječima izvora “Kurira”, stavio je 2.000 eura. On je i muziku dobro okitio, davao je bakšiš šakom i kapom, a na Đaniju je napravio jelku od novčanica.

– Lukas je baš ispao car. On je kao gospodin stavio 2.000 eura u kovertu, dok su mnogi imali zmiju u džepu. On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primijeti da mu je loše – kaže sagovornik.

Dragan Marković Palma još je pod utiskom svadbe Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića Arkana.

– Šalio sam se da sam dao peglu i frižider. Takođe, bilo je prije 20 godina da se daju šerpe, lonci i poklopci. Dao sam onoliko koliko su moje mogućnosti i, kada nekoga volite, ne gledate koliko ste dali, nego da li poštujete tu porodicu. To je bila jedna skromna domaćinska patrijarhalna svadba. Svi ljudi koji su bili prezadovoljni su ponašanjem domaćina Svetlane i njene djece i Bogdane, koju Ceca gleda kao da joj je kćerka. Bilo je mnogo pjevača, jer je Ceca zadužila kolege, pjevala im je na rođendanima, kao i njihovoj djeci, i to bez para – otkrio je Palma.

– Otkada su stari Feničani izmislili novac to je najbolji dar – rekao je Pejović pred ulazak u hotel u kome je održano vjenčanje.

Snežana Đurišić takođe je donela kovertu, a uz to i cvijeće za mladu.

Pjevačica Sanja Đorđević, koja je na svadbu došla sa kćerkom Ivanom, donijela je kovertu sa novcem i još jedan poklon koji je bio upakovan u veliku kutiju sa mašnom.


Like it? Share with your friends!

5 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win