LUNA DUŽNA BIVŠEM OČUHU 70.000 EVRA?!


Kao bomba je odjeknula vest da blogerka Luna Đogani navodno duguje bivšem očuhu 70.000 evra.

Naime, kako piše “Informer”, Andrej Atijas je pre tri meseca navodno pozajmio pare pobednici “Zadruge 2” da kupi stan u A bloku na Novom Beogradu, međutim , s obzirom da se on rastao od Lunine majke Anabele, sada očekuje da mu njih dve vrate te dug!

Vraćanje na rate Luna je platila stan 120.000 evra. Uzela je 50.000 evra od Pinka, još pre nego što je ušla u “Zadrugu 2” i taj novac je dala investitoru kao kaparu. Pošto joj je falilo još para, Anabela je navodno nagovorila tadašnjeg muža Andreja da proda apartman u Rovinju i doda im 70.000 evra za kupovinu stana. Pristao je na to jer je računao da će mu pastorka vraćati novac u ratama kada izađe iz “Zadruge”, objašnjava izvor “Informera”.

Međutim, kako su se ubrzo posle toga Anabela i Andrej rastali, bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahteva da mu hitno vrate novac, piše “Informer”.

– Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u puklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja. Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to – priča sagovornik dnevnog lista “Informer”.

I Jasmina Skender, koja sa Atijasom ima sedmogodišnjeg sina Leona.

– Anabela laže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila! Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dodao novac koji joj je falio za stan – rekla je Jasmina za “Informer”.

– Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu, koja sa njim ima ćerku Blankicu – rekla je Jasmina za “Informer”.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
1
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win