MACA DISKRECIJA SE SAMOZADOVOLJAVALA U TOALETU


Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, ponovo je uspela da šokira gledaoce i takmičare u rijalitiju „Parovi“ priznavši pred svima da se samozadovoljavala krastavcem u toaletu. Maca je detaljno opisala kako je do toga došlo, kao i da joj je Gastoz pomogao time što joj je dao kondom.

maca krastavac

Naime, Macu su optužili da nasrće na muškarce u kući, kao i da je laka devojka, željna seksa, a kako bi dokazala da je zapravo čedna, objasnila je da je u kući suzbila svoj seksualni nagon.

Maca: Mimi, mama te je učila da širiš noge

Tokom izbacivanja u nedelju, došlo je nekoliko puta do žestokih svađa između ukućana, tako da su neki završili i u izolaciji. Tako su Veljko i Gastoz častili jedan drugog nizom uvreda, a došlo je i do okršaja između Mimi Oro i Mace Diskrecije.
– Šteta što te majka nije dobro vaspitala, nego te je učila da širis noge! A što te majkica nije još zvala? – upitala je Maca, a Mimi joj je odgovorila u istom tonu.
– Kur**tino raspala, prodaješ se za 15 evra!
Iako su vređale jedna drugu, produkcija nije reagovala i starlete su prošle bez kazne.

– Ja da sam laka devojka, do sada bih već u krevetu sa nekim bila. Tri, četiri meseca apstinencije je mnogo, ali ja sam to izdržala, meni smoki ne treba. Danas mi je bilo baš teško i bila sam nervozna, ipak nije lako bez seksa, pa sam počela po kući da tražim čime ću da se zadovoljim. Otvorila sam frižider i našla sam najveći krastavac, koji sam nauljila dobro i krenula ka WC-u – pričala je Maca bez pardona, dok su ukućani ćutali i gledali je u čudu.

– Kad sam krenula da to odradim, Gastoz me je video i pitao šta radim. Ja sam mu lepo objasnila da moram da se samozadovoljim i da sam nauljila krastavac, a on mi je rekao da ima kondom i dao mi ga je. Ja sam otišla u WC, odradila sam to lepo i odmah mi je laknulo. Neću ja sa bilo kim, nisam ja laka. Ja se fino sama zadovoljim i gotovo – zaključila je Maca.
Macina izjava gotovo da je ostavila bez teksta sve prisutne, međutim, Gastoz je prvi reagovao i počeo ironično da tapše Maci.

– Bravo, Maco, bravo. Evo, vidite, to je ta vaša omiljena bolesnica – rekao je Gastoz, a Zorica Marković se nadovezala:
– Koliko se sećam, rekli ste da ovaj rijaliti gledaju osobe svih doba, od sedam do 77 godina. Pa ima li smisla da ovakve stvari slušaju mladi, a kamoli starije žene? Ovo je strašno – rekla je Zorica. Toma je skočio u Macinu odbranu i počeo da pravda njene postupke, zbog čega su ga svi učesnici okarakterisali kao ulizicu koja se šlepa uz favorite.

Sve ludosti Mace Diskrecije

Maca Diskrecija došla je u rijaliti „Parovi“ kao totalni autsajder, ali je svojim ponašanjem već u prvim danima uspela da privuče pažnju i od tada važi za jednog od favorita. Od brojnih ludosti koje je radila da bi bila u prvom planu, prva je bila njeno „igranje“ bananom.
Naime, Maca je danima simulirala oralni seks sa bananom, što je zgrozilo mnoge takmičare, ali ona se nije preterano obazirala na to. Nakon toga, Maca je pokazala svoju zaljubljivu prirodu, pa se ljubila sa Jasminom Nevenkićem, ali to je bilo kratkog maha. Sledeći je bio Gastoz, da bi se nedugo nakon propale romanse sa njim poljubila sa bubnjarem koji je te večeri zabavljao takmičare u vili. Osim ljubljenja, Maca je uskakala u krevet mnogih takmičara, da bi kasnije govorila da imaju smoki u gaćama i da njoj smoki ne treba.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win