Maca: Pre će mene da napune nego ja „Arenu“!


Starleta i pevačica Senada Nurkić iliti Maca Diskrecija planira da se vrati na muzičku scenu, ali će to, sudeći po njenoj priči, mnogo da je košta. Ne toliko novčano koliko je saradnici uslovljavaju da spava s njima kako bi dobila dobru pesmu i aranžman.

maca

Karijera mi je u padu jer dobijam pretnje ubistvom i razna uslovljavanja saradnika. Stopirana mi je pesma „Ljubav traži pare“. Traže mi da prestanem da se bavim ovim poslom. Moji su upućeni u čitavu situaciju, zbog čega su pod stresom – kaže Maca i otkriva:

– Kako da pevam kada neću da budem sa nekim ljudima za novac da bi mi snimili album. Nemam želudac za to, iako mi je pevanje veliki san. Ne mogu da nastavim zbog takvih ucena, na žalost mojih fanova, koji dugo čekaju moj estradni povratak – kaža Maca, koju pitamo da li sanja o tome da jednog dana napuni „Arenu“ poput mnogih drugih pevača.

– Kako je krenulo, pre će mene neko da napuni nego ja „Arenu“ – kroz smeh kaže Maca, očigledno svesna svojih pevačkih mogućnosti, ali i kompromisa koje mora da napravi kako bi snimila pesmu.

– Nisam vrhunska pevačica, ali imam harizmu i umem da napravim atmosferu – objašnjava svoje adute Diskrecija, koja kaže da neće da spava sa saradnicima kako bi dobila numeru, a ne vidi drugi način da snimi pesmu jer gde god pokuca, svi bi da im plati u naturi.

– Stopirali su mi pesmu jer, kao, dugujem još para, a sve sam platila. I sada ne znam šta da radim – kaže bivša rijaltiti zvezda.
Ona otkriva koja je najčudnija ponuda koju je u poslednje vreme dobila za seks.

– Imala sam vrlo čudnu ponudu. Dok sam sedela u klubu, lik mi je prišao i pitao me koliko imam kilograma. Kada sam mu rekla da imam 54, on mi je ponudio da svaki moj kilogram plati 1.000 evra. Za taj novac je tražio da budem s njim, a da će mi on snimiti album. Naravno da nisam pristala na to – kaže Diskrecija.

 Izvor Alo

Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win