2118667-39

Iako im plastične flaše, što je logično, služe da piju vodu, učesnici „Parova“ su im u nedostatku seksualnih pomagala pronašli i drugu namenu. Jovan Ivović i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da Senadu Nurkić zadovolje, i to flašom.

Da im ne manjka inspiracije kada je reč o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka pretila je da preraste u perverzne orgije. Dok je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sevala ispod kratke haljine. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odlučili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.

2118682-40

Za to vreme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura u Senadinu guzu. Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog naručja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.

– Nemoj tako da me ka*aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju! – vikala je bosanska pevačica, pa su je Ivović i Marinković pustili.
Maca je brzo povukla haljinicu koju su joj pomerili i pobegla od njih dvojice. Očigledno su Jovan i Nenad preozbiljno shvatili Senadino zapomaganje da joj fali seks, pa su odlučili da je zadovolje na neobičan način.

2118727-43

Svi Macini bivši iz rijalitija

Otkako je ušla u vilu „Parova“, Maca nije gubila vreme, pa je već prve večeri poljubila Jasmina Nevenkića, sa kojim je ubrzo, navodno, imala i seks. Nakon što je izgustirala Jasmina, zavođenje je usmerila na Gastoza, kome nije trebalo dugo da padne. Nakon što su se mazili u krevetu, Nenad je poveo Macu do WC kabina i dozvolio joj da bira u kojoj će da imaju seks. Senadu ni ova avantura nije dugo zanimala, jedva je dočekala ulazak benda u vilu, pa se tokom žurke udvarala bubnjaru, sa kojim se na kraju i ljubila. Od učesnika koje je stavila na listu poželjnih, jedina neostvarena želja ostao joj je Aleksandar Požgaj, ali ima vremena…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.