Maci nabijali flašu u zadnjicu!


2118667-39

Iako im plastične flaše, što je logično, služe da piju vodu, učesnici „Parova“ su im u nedostatku seksualnih pomagala pronašli i drugu namenu. Jovan Ivović i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da Senadu Nurkić zadovolje, i to flašom.

Da im ne manjka inspiracije kada je reč o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka pretila je da preraste u perverzne orgije. Dok je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sevala ispod kratke haljine. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odlučili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.

2118682-40

Za to vreme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura u Senadinu guzu. Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog naručja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.

– Nemoj tako da me ka*aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju! – vikala je bosanska pevačica, pa su je Ivović i Marinković pustili.
Maca je brzo povukla haljinicu koju su joj pomerili i pobegla od njih dvojice. Očigledno su Jovan i Nenad preozbiljno shvatili Senadino zapomaganje da joj fali seks, pa su odlučili da je zadovolje na neobičan način.

2118727-43

Svi Macini bivši iz rijalitija

Otkako je ušla u vilu „Parova“, Maca nije gubila vreme, pa je već prve večeri poljubila Jasmina Nevenkića, sa kojim je ubrzo, navodno, imala i seks. Nakon što je izgustirala Jasmina, zavođenje je usmerila na Gastoza, kome nije trebalo dugo da padne. Nakon što su se mazili u krevetu, Nenad je poveo Macu do WC kabina i dozvolio joj da bira u kojoj će da imaju seks. Senadu ni ova avantura nije dugo zanimala, jedva je dočekala ulazak benda u vilu, pa se tokom žurke udvarala bubnjaru, sa kojim se na kraju i ljubila. Od učesnika koje je stavila na listu poželjnih, jedina neostvarena želja ostao joj je Aleksandar Požgaj, ali ima vremena…


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win