Connect with us

MUSIC

Maja Berović: Čekam da zapevam i nadoknadim propušteno

Published

on

maja-berovic:-cekam-da-zapevam-i-nadoknadim-propusteno

Maja Berović objavila je novu duetsku pesmu “Ram pam pam” u saradnji sa dvojcem “Caneras”, koju prati i visokobudžetni spot. Pored toga, pevačica je dogovorila i letnju koncertnu turneju, a 17. jula očekuje je spektakl u Nišu.
Saradnja Maje i Canerasa dogodila se za vreme snimanja njenog poslednjeg albuma „Intime“, ali su odlučili da naprave zajedničku numeru. Pevačica je nekoliko dana posle svog rođendan želela da obraduje publiku novim letnjim projektom, a numera je posle samo nekoliko sati ušla u trening slušanosti. Interesantno je da Caneras osim pesme stoji i kao produkcija koja je radila na realizaciji spota.

„Poslednjih dana stižu reakcije sa svih strana da im se pesma sviđa i da je ovo nešto što do sada nisam radila. Sa nestrpljenjem isčekujem momenat da izađem na scenu i posle dugo vremena zajedno sa publikom u glas pevam sve one pesme koje nismo stigli zajedno da otpevamo zbog pandemije“, izjavila je Maja ovim povodom za medije.

S druge strane, pevačica ima još razloga za slavlje, ali i obaveze. Ona pokreće svoju mini letnju koncertnu turneju, pa će 17. jula održati veliki koncert u Nišu.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar