Connect with us

MUSIC

Maja Louis nam prenosi poruku anđela

Published

on

maja-louis-nam-prenosi-poruku-andela

Protekla godina je svima nama bila ispunjena strahom, neizvešnošću, preispitivanjem i strepnjom za našu budućnost. Na koji način se jedna takva godina odrazila na stvaralaštvo kantautorke Maje Louis, svedoči njen novi singl “Sve će biti OK“, koji je ona stvarala u vreme strožeg tromesečnog karantina povodom pandemije.
O ovom iskustvu Maja kaže:

„Postoje mnoge izazovne faze u životu, kao što je bila i prošla godina koje su meni i svima nama donele mnogo toga: razmišljanje, strah, povezivanje, prepoznavanje i davanje značaja dobrom. U takvim trenucima mi je potrebno da mi se kaže da će sve biti ok i verujući da nije samo meni potrebna uteha s vremena na vreme, imala sam potrebu da se izrazim na ovaj način i napišem pesmu koja teši i  mene i nadam se da će i druge. Muzika je moja zona komfora i utehe.“

Pesma “Sve će biti OK” u stvari odiše optimizmom. Majin alto nas smiruje i podržan minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa poručuje da “Sve će biti OK“. Video spot za pesmu je režirao i montirao Dragan Jereminov, a kamermani su bili Marjan Apostolović i Dragan Jereminov.

Ovo je drugi singl sa predstojećeg, drugog po redu solo albuma  Maje Louis, a koji se očekuje u maju.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar