Connect with us

HOT NEWS

Maja pukla! Buba i Džala je sahranili! Muž je vadi!

Published

on

maja-pukla!-buba-i-dzala-je-sahranili!-muz-je-vadi!

Maja Berović nestala je sa muzičke scene otkako je prekinula saradnju sa poznatim bosanskim reperima Džala Bratom i Bubom Korelijem. Već dugo se spekuliše da je pevačica u lošim odnosima sa reperima, koji su radili na nekoliko njenih albuma, a sa kojima je postigla neverovatan uspeh.

MUŽ JE VADI!

Oni su je proslavili, uradili joj najveće hitove ‘Pravo vreme’, ‘Harem’, ‘Balmain’ i mnoge druge. Međutim, nakon bezbroj pesama odlučila je da prekine saradnju. Nedavno su tri njene pesme uklonjene sa kanala Imperija koji je u vlasništvu Bube i Džale zbog navodne krađe autorskog prava za te numere. Naime, Maja je njima dala 30.000 evra za tri pesme, a kasnije se ispostvailo da oni nisu tvorci tih numera već da su melodiju ukrali.

Iako pevačica sa pravom ne želi više da sarađuje sa ovim dvojcem, ispostvailo se da je bez njih potpuno nezapažena. Iako se do sada u javnosti nije pojavljivala sa suprugom, očigledno da joj je ponovo potrebna njegova pomoć, pa je na otvaranje jednog prestoničkog lokala došla u društvu Alena Dragosava. Više puta je isticala kako joj je on najveća podrška i kako je kroz čitavu karijeru usmerava i govori joj šta da radi.

E, pa sad Alene smisli nekog novog Bubu i Džalu dok ti ženu svi ne zaborave.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar