Connect with us

REALITY

Majka Ša U STRAHU! „Tara će mi ZAKLATI sina, ta devojka je BOLESNA”

Published

on

majka-sa-u-strahu!-„tara-ce-mi-zaklati-sina,-ta-devojka-je-bolesna”

Porodica Nenada Aleksića Ša razočarana je ponašanjem sina, ali i uplašena za njega jer sada vide da je Tara spremna i da potegne nož na ako je on iznervira. Ljiljana Aleksić, reperova majka, trpi jezive pretnje i uvrede.

Majka Ša u strahu!
–Napunio je četrdeset godina, ima divnu ženu i sada je sve uništio zbog devojčice koja ima ozbiljne psihičke probleme. Ljilja je u strahu da ga Tara ne povredi, ne emotivno, već fizički. Smatra da je ona spremna na sve i plaši se da ne nasrne na njega dok bude spavao. Podići će nož kao na Kristijana, ima da ga zakolje – tvrdi komšinica za Svet i nastavlja:

–Priča se i da ta devojka ima karton u ludnici, da se već lečila, ali ne znam dal je to tačno. Zaista mu ovo nije trebalo, cela njegova porodica je duboko razočarana, žao im je prvenstveno Ivane, ali i Ljilja dobija jezive pretnje, pišu da će je ubiti, ‘J*bem te mrtvu zapaljenu, k*rvo’… Ma, žena se razblolela od svega. Ona se ne bavi rijalitijem, ništa ne komentariše, Instagram joj služi samo kako bi kačila slike unuka, a monstumi joj i ispod fotografija dece prete – kaže komšinica i dodaje da je Ivana podnela je zahtev za razvod braka i iselila se iz njihovog zajedničkog stana na Novom Beogradu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar