Connect with us

MUSIC

MANESKIN I DALJE GLAVNA TEMA: Zašto svi još uvek govore o pobedniku Evrovizije?!

Published

on

maneskin-i-dalje-glavna-tema:-zasto-svi-jos-uvek-govore-o-pobedniku-evrovizije?!

Prvi put posle skoro 30 godina, pesma na italijanskom jeziku plasirala se u top 40 u Velikoj Britaniji.
Posle pobede na Pesmi Evrovizije, italijanska grupa Maneskin privukla je nove obožavatelje širom sveta među kojima su se našle i slavne ličnosti.

– Primetili smo da nas je Majli Sajrus zapratila na društvenim mrežama i to je sjajno – kaže basistkinja Viktorija De Anđelis.

Rok sastav je dobio je poruke od grupe Royal Blood, kao i od članova benda Franc Ferdinand, koji im je bio jedan od uzora.

Iako je takmičenje završeno pre dve nedelje, o ovom kvartetu se i dalje priča i dve njihove pesme će se ove nedelje verovatno naći u Top 40 u Velikoj Britaniji.

Pobednička pesma sa Evrovizije Zitti e buoni je prethodne nedelje zauzela 17. mesto, dok se očekuje da na tu listu uđe pesma I Wanna be Your Slave (Želim da budem tvoj rob).

Obe numere su već u vrhu Top 50 liste za Veliku Britaniju na platformi Spotifaj.

– Sjajno je ući na listu u Britaniji, jer to nije lako za umetnike iz Italije. To je neverovatno – istakla je Viktorija u izjavi za NJuzbit.

Maneskin je bio jedan od prvih favorita pre početka takmičenja u Roterdamu, ali su članovi benda često govorili da se ne uklapaju u “ambijent Evrovizije”.

– Bili smo ono što jesmo i nismo se prilagođavali vrsti muzike koju ljudi očekuju da čuju tamo – podvlači Viktorija.

– Srećni smo jer smo želeli da budemo posebni.

Međutim, pesma koju su otpevali ima sve elemente evrovizijskog klasika: izvanredna numera i vokal, upečatljiv scenski nastup i harizma uz mnogo pirotehničkih sredstava.

Kada se osvrnemo, očekivalo se da prođu dobro.

– Želeli smo da damo sve od sebe. Osetili smo veliko olakšanje posle nastupa u velikom finalu – objašnjava pevač Damiano David.

Foto: EBU / THOMAS HANSES

Izvor: PRessSerbia/b92

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar