Marko Miljković imao se*s sa Draganom Mitar: Luna sve vreme živi u laži (VIDEO)


1 share

 Dragana Mitar i Marijana Zonjić su u ranim jutarnjim satima zaratile kada je pevačica spomenula da je Mitrova ljubavnica Pavla Jovanovića, kao i da je ona rasturila brak Edisa Fetića Eda.

U jednom momentu je Marijana ispričala šta je sve Dragana radila u prošloj sezoni „Zadruge“ – i to sa MArkom Miljkovićem.

– Ti bi trebalo da znaš da li on ima devojku. Ti si prošle godine bila njegova ljubavnica. Znam da su ti Pavle i Edo bili ljubavnici. Pavle mi je rekao da te je j*bao onu noć, a muž ti je posle došao sa detetom. Jesi li pisala Edu da želiš da imaš dete sa njim? – provocirala je Marijana Draganu.

– Što se ti brineš za mene. Brini ti o svojim vezama. Izj*bao te svako ko te pitao. Ide tamo slika se sa matorica. J*be se gde stigne, ja te ne bih j*bala za džabe. Ti si klošarka jedna raspala – uzvratila joj je Mitrova prozivkama.

– Mogla si da opereš svoje g*vnave gaće. Vadi lik g*vnave gaćice i kaže da je izjebao Draganu iza zavese – nastavila je Zonjićeva sa provokacijama.

Marijana Misli na Marka Miljkovića, za kojeg se od prošle sezone priča da je opštio sa DRaganom Mitar iza zavese, toko jedne od “Zadrugovizija.”

Podsećamo da je Toma Panić o tome pričao u prošloj „Zadruzi“, ali su tada i Marko i Dragana to negirali.

– Znate li šta je radila sa Borom u Budvi? Razvlačili su je svi. Marijana, meni je tebe žao – nastavljala je Dragana.

Zadrugarke su se čašćavale uvredama, a njihov okršaj se nastavio u prostorijama Bele kuće.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledaloLike it? Share with your friends!

1 share

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win