Connect with us

HOT NEWS

Miljana Kulić OTKRILA zašto je pobegla iz ZADRUGE!

Published

on

miljana-kulic-otkrila-zasto-je-pobegla-iz-zadruge!

Miljana Kulić, koja je diskvalifikovan iz „Zadruga“ nakon bega sa velelepnog imanja, po prvi put se oglasila.

Miljana Kulić OTKRILA kak ose oseća nakon diskvalifikacije!

– Jednostavno više nisam imala snage, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete da me smatrate i ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno je sigurno… Niste bili u mojoj koži svih ovih godina i niste prošli put koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. – napisala je Miljana i nastavila:

Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila biću jača nego ikad i dokazaću svima ko je kraljica rijalitija. Znam da ima vas koji me razumete i bez obzira što se trenutno osećam loše šaljem vam veliku ljubav. Ne zamerite mi zbog svega, falilo mi je još bar 2 nedelje odmora, a najviše mi je falio on – napisala je Miljana na novom Instagram profilu, prenosi Kurir.rs.

Da podsetimo, domaći mediji pišu kako je ona nakon svog izlaska iz „Zadruge“ otišla u Bosnu i Hergegovinu kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, pa je možda on baš taj ON što joj fali, ili je možda u pitanju njen sin?

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar