Miljana pljunula i polila Zolu, skočila na njega i ščepala ga


6 shares

– Kad oni ne budu tu, vilicu ću da ti polomim! Je*aću ti majku u pi*ku! – vikala je agresivno Miljana na Zolu pred obezbeđenjem

Miljana Kulić izgubila je kontrolu, pa nasrnula na dečka Lazara Čolića Zolu, te su morali da reaguju zadrugari i obezbeđenje.

Nakon što je čula priču da ju je Lazar provocirao sa Borom Santanom, Miljana je prvo polila svog verenika, a potom skočila na njega dok je bio u krevetu.

Miljana je zatim i pljunula Zolu dok je ležao, pa nasrnula na njega, kada su skočili Dejan i Ljuba kako bi je zadržali.

Je l’ se smeješ? Zadaviću te! Zadaviću te! Kad oni ne budu tu (obezbeđenje), vilicu ću da ti polomim! Je*aću ti majku u pi*ku! – popela se Miljana na Zolu, a onda ju je odvuklo obezbeđenje.

Njena majka Marija je bila u šoku zbog ćerkinog ponašanja, a Miljanu ni obezbeđenje nije uspelo da smiri, pa je tražila da Zola skine sve sa sebe jer mu je “ona sve kupila”. Miljana je posle toga došla do Zole i molila ga da je sasluša. On nije želeo, a ona ga je grlila i počela da plače izvinjavajući mu se što mu je uvredila majku.

Došla sam da ti kažem da mi je krivo što sam ti to rekla za majku, da uopšte to tako ne mislim. Ležim u krevetu i nije mi dobro… Ti znaš da ja tebe najviše volim. Nije mi dobro – plakala je Miljana grleći Zolu.

– Miljana, džabe to! Prvo se razmišlja pre toga da čoveka ne uvrediš, džabe posle izvini. Kad se završi rijaliti, svako svojoj kući. To niko ne bi izdržao! Niko! Ni ti, ni ja, niko! Zašto to sad radiš?! On guta knedle da ti nešto ne bi rekao i da te ne uvredi! Zato neću da dozvolim da ga maltretiraš! Što si rekla da mu je majka ku*va?! – odbrusila je Marija ćerki, a Miljana je i dalje grlila Zolu i izvinjavala mu se.

Zola je posle toga pred Marijom Kulić rekao da želi da raskine sa Miljanom, jer se stvari ne menjaju.

– Nemamo budućnost, jer se ti ne možeš promeniti. Zato što si ovo sve izgovorila i što si se napolju tako ponašala prema meni. Koliko puta si mi naterala suze na oči – rekao je Zola


Like it? Share with your friends!

6 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win