Connect with us

REALITY

Mina ostala bez HONORARA! „Mama mi NE DOZVOLJAVA da se vratim u Zadrugu”

Published

on

mina-ostala-bez-honorara!-„mama-mi-ne-dozvoljava-da-se-vratim-u-zadrugu”

Mina Vrbaški iznenada je napustila Zadrugu jer joj umrla baka Ružica sa kojom je živela i za koju je bila jako vezana. Baka je i Mininoj mami Ivani bila desna ruka, pa je zbog toga i rešila da se ne vraća u rijaliti kako bi se našla majci u najtežim trenucima.

Mina ostala bez honorara!
–Znam da sam bila pet meseci u rijalitiju i da to nije malo novca koji sam zaradila, ali bol i kajanje što poslednje dane nisam provela sa bakom mnogo su jači od prokletih para. Mama je baš klonula i teško joj je. Ne da mi da se sad vratim u rijaliti da se tamo svađam i đuskam, ipak sam u žalosti – kaže za Star Mina koja je razočarana u cimerke iz Bele kuće:

–Mnogo sam ljuta na devojke. Sve stvari su mi uzele, pogotovo one koje me ogovaraju i koje me nepodnose. Ej kad ih vidim u mojoj obući, sve su mi rastrgali, nose trenerke ko da je njihovo. Kako ih nije sramota. Zbog takvih ološa bi se vratila da im tamo sve po spisku. Lomim se eto. Ne znam ni sama šta da radim. Prijatelji mi govore da se vratim zbog para i honorara da ih ne bacim bezveze ipak sam dugo bila tamo, a ja nekako razmišljam još uvek šta ću i kako ću – objasnila nam je Mina.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar