Connect with us

showbiz

Mirko Šijan zabranio Goci Božinovskoj da iznosi detalje iz porodičnog doma!

Published

on

mirko-sijan-zabranio-goci-bozinovskoj-da-iznosi-detalje-iz-porodicnog-doma!

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić uskoro će dobiti dete, a pevačica ne krije koliko je srećna i ponosna zbog toga.
Međutim, Goca priznaje da o odnosu i planovima svog sina i njegove buduće supruge ne sme ništa da iznosi u javnost, jer joj je, kako je sama istakla, to sin zabranio.

– Ne smem ništa više da pričam. Pol bebe još ne znamo. Njih zovite, Mirka i Bojanu, pa neka vam kažu, oni su posebna porodica sada. Ja ništa više ne znam, ni šta su planovi, ni šta rade, jer im smeta kad ja pričam o njima za medije. Eto sada mi je sve zabranjeno pa i da se mešam u planove i sređivanje sobe za bebu. U Titel još nisam išla kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo. Biće to jedan svečani ručak kako bismo se i zvanično upoznali. Ja sam većinom u Kraljevu, a Bojanini roditelji imaju razumevanja prema meni – otkrila je pevačica koja je planirala da prva ugosti Bojanine roditelje, ali ipak ide ona kod njih u Titel da isprosi snajku kako srpski običaji nalažu.

Izvor: PressSerbia/Pink.rs

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar