Connect with us

Horoskop

Misica objavila fotografiju nakon operacije, vidi se da je i dalje u teškim bolovima

Published

on

misica-objavila-fotografiju-nakon-operacije,-vidi-se-da-je-i-dalje-u-teskim-bolovima

Bivša Miss SAD-a Olivia Culpo na društvenim mrežama je poznata po glamuroznim fotografijama.

Zato je iznenadila svojih 5 miliona pratilaca na Instagramu fotografijom iz bolnice nakon bolne operacije koja je bila sve samo ne glamurozna.

Pojasnila je da je operisala endometriozu i da objavom želi da upozori druge žene na opasnost od te bolesti.

Bol na licu bila je itekako vidljiv, pa je cela situacija rastužila obožavatelje.

„Juče sam operisana zbog endometrioze. Nije ovo baš glamurozan post, ali osećala sam da to treba da podelim, kako bih otvorila svest o ovoj bolesti u javnosti. Endometrioza je stanje u kojem tkivo iz sluznice maternice odluči da raste u drugim slučajnim delovima vašeg tela, uzrokujući bol. To može da omete plodnost i zdravlje i da utiče i na to kako se čovek oseća. Užasno je bolno, a gotovo ju je nemoguće videti ultrazvukom, osim ako na jajnicima nemate endometriome – to sam imala). Godinama sam bila u agoniji kada dobijem menstruaciju i nebrojeno puta su mi doktori davali pogrešnu dijagnozu. Bolne menstruacije nisu normalne!!!“, započela je 28-godišnja lepotica.

„Kod svakog ko ima endometriozu razumem depresiju i usamljenost koje se mogu pojaviti zbog stanja koje je toliko bolno, a toliko teško da ga drugi ljudi ne mogu shvatiti,“ nastavila je.

„Teško je kad hronična bol nije potvrđena i ne dobijete odgovor ni razumevanje. Zbog svojih endo ratnica nastaviću da širim svest o endometriozi kako bi se vaši simptomi mogli potvrditi. Niste same i vrlo ste jake„, poručila je Olivia koja je dobila brojne komentare podrške.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar