Najzad: Nova pesma Ane Nikolić nakon četiri godine!


4 shares

Nova pesma Ane Nikolić“Bilo je lepo” ispunila očekivanja

Svi obožavaoci Ane Nikolić željno su iščekivali ovaj dan. Naime, nakon četiri godine pauze i odsustvovanja sa muzičke scene, Ana se vratila u velikom stilu sa pesmom “Bilo je lepo”, koja će, sudeći po komentarima i reakcijama publike, postati veliki hit.

Ovo je pevačicin sedmi album, a kako je  nedavno otkrila na svom Instagram profilu, na njemu će se naći ukupno devet numera. Pesmu je simbolično predstavila na Dan zaljubljenih.


Ana je spot za svoju povratničku pesmu snimila na Belom dvoru, a u njemu izgleda savršeno. Naime , pevačica je poslednjih meseci, osim na novim pesmama, vredno radila i na svom izgledu, pa je u novom spotu pokazala koliko se njen trud isplatio.

Ona se prošetala u izazovnom izdanju i ponovo vratila epitet najzgodnije pevačice na našoj javnoj sceni.

Ana je svoj poslednji album pod nazivom “Labilna” snimila u maju 2016. godine, a na njemu je sarađivala sa svojim bivšim suprugom reperom  Stefanom ĐurićemRastom. Poslovna saradnja donela im je i ljubav pa su se tajno venčali 28. jula 2016. godine. U  avgustu 2018. godine dobili su ćerku Taru kojoj je Ana apsolutno posvećena.  Ana i Rasta su se razvelinakon tri godine braka,a pevačica nije skrivala da je to jako teško podnela.


Like it? Share with your friends!

4 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win