Connect with us

showbiz

NAKON SPORNE PORUKE, VERICA PROGOVORILA O RAZVODU Ovo je prava istina o njenom i Veljkovom odnosu: “Stvari nisu idilične”

Published

on

nakon-sporne-poruke,-verica-progovorila-o-razvodu-ovo-je-prava-istina-o-njenom-i-veljkovom-odnosu:-“stvari-nisu-idilicne”

Nakon što je na društvenoj mreži podelila poruku, koja je izazvala brojne komentare, Verica Rakočević se oglasila za medije i stavila tačku na nagađanja da li su te reči bile upućene njenom 35 godina mlađem suprugu, Veljku Kuzmančeviću.
Ona je sada otkrila kako zapravo stvari stoje između nje i Veljka, te navela da nema govora o njihovom razvodu.

– Sa mnom i sa Veljkom je sve u redu. Mi smo skroz u redu, poruka koju sam ostavila je bila potpuno nešto drugo. Ja imam i te kako mnogo pažnje, i prava sam srećnica što se toga tiče – kaže Verica.

– Ja ništa ne radim da bih izazvala nečiji komentar ili ostavila neki utisak. Možda sam to nekada radila, ali sada sa 73 godine mi ne bi palo na pamet.

– Meni se desilo ne baš u ranoj mladosti, tu pravila nema, takve stvari se dese ili ne dese i nisam razmišljala o tome da ću ikada ući u mirnu luku sa osobom koja je 35 mlađa. Stvari u braku nisu idilične, ko to kaže taj laže. Najbitnije je da se ljudi prihvataju. Kod Veljka postoji milion stvari koje se meni ne sviđaju i obrnuto, ali ja njega prihvatam takvog kakav jeste. Nama je godišnjica svakog dana, meni Veljko pusti vatromet u petak u dvanaest iz čistog mira, tako da nismo pristalice formalnih slavlja – kaže Verica za “Kurir” i dodaje da su ona njen suprug trebnutno posvećeni poslu.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar