NAPRAVI MI SINA DUŠANA! Kija Kockar se ne smiruje, OPET PROGANJA SLOBU!


7 shares

Kristina Kockar ne odustaje od toga da ponovo bude u emotivnom odnosu s bivšim mužem, koji ne planira da joj se vrati

Kristina Kija Kockar ne može da preboli Slobu Radanovića ni godinu i po dana posle razvoda od njega. Kako saznajemo, pobednica „Zadruge 1“ ne odustaje od toga da se pomiri s njim, a pogotovo od ideje da mu rodi sina, kojem bi dala ime Dušan po Radanovićevom ocu.

Pevačica insistira na pozivima i porukama, u nameri da ga ponovo osvoji, bez obzira na to što ju je javno, pred nacijom, prevario s Lunom Đogani. – Iako je ona prva potegla razvod i odbila pomirenje, nije prestala da ga voli. Sada, pored velike ljubavi koju oseća prema njemu, oseća i sujetu jer nije njen, što ju je dovelo do toga da ga maltene proganja. Konstantno ga zove, šalje mu poruke i ponaša se kao da niko nije krenuo svojim putem. Radanović pristojno komunicira s njom iz poštovanja prema njihovom odnosu u prošlosti – otkriva naš izvor i dodaje da je Kija preterala u poslednje vreme s vrebanjem.

– Pošto je želela da mu rodi dete dok su bili u braku, dogovor je bio da se zove Dušan ako bude sin. Ona sada sve to koristi kako bi ga navukla, pa mu redovno šalje poruku: „Rodiću ti sina Dušana.“ Sebi je zacrtala da će to ostvariti – otkriva naš izvor.

Kockareva je na razne načine pokušavala Radanoviću da privuče pažnju, ali nije joj upalilo jer je on totalno okrenuo novi list i posvetio se drugačijem životu, a prvenstveno poslu. Pevač je poslednja tri i po meseca s Jelenom Đuričanin, koja je rastavljena od muža, ali je zvanično još uvek u braku.

Ljubomorna

NERVNI SLOM ZBOG SLOBINE DEVOJKE

Kija je doživela nervni slom kad je saznala da je Sloba Radanović zaljubljen do ušiju u novu devojku Jelenu Đuričanin. Iako joj pevač to nije priznao, ona se duboko u sebi nadala da je još uvek voli, ali da ne želi ništa s njom zbog medija i roditelja.
Priča se da je Kija navodno zbog nove devojke upala Slobi u stan i pretila da će se nožem ubiti pre nego što je došlo do fizičkog konflikta među njima.


Like it? Share with your friends!

7 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win