Connect with us

REALITY

NAPRAVIĆU TVOJOJ MAMI LEDENE KOCKE DA JOJ SE IZVINIM ŠTO SAM TE TUKLA: TARA se kaje zbog svađa sa ŠA, najavila BEKSTVO IZ ZADRUGE

Published

on

napravicu-tvojoj-mami-ledene-kocke-da-joj-se-izvinim-sto-sam-te-tukla:-tara-se-kaje-zbog-svada-sa-sa,-najavila-bekstvo-iz-zadruge

Tara Simov nakon nervnog sloma do kojeg ju je doveo njen dečko Nenad Aleksić Ša.
Nastavila je da urla ispod pokrivača, a onda joj je reper prišao kako bi je utešio. Međutim, ona nije mogla da istrpi to, pa je nastavila da mu se jada.

– Pokušavam, i na silu, i hihi, i haha, ali ne mogu. Ne mogu! – urlala je Tara.

– Je l’ ja ne mogu nikako? – upitao je Ša.

– Nije do tebe, je l’ sad kapiraš da nema veze sa tobom? Nikakve, nikakve! Sve što znam jeste da te volim najviše na svetu! Hoću da nestanem, hoću da budem srećna Tara! Sama sam sebi kriva – kukala je Tara.

Potom je Tara ispričala Ša da ima na umu da kada izađe sa velelepnog imanja ode na večeru kod njegove majke kako bi joj se izvinila što joj je udarila sina, kao i da će ići sa njom na večeru.

– Hoću da živim s tobom, neću da budem pevačica. Upisaću fakultet i biću s tobom. Bićemo zajedno do kraja života. Prvo ću da zovem tvog brata, videćemo šta i kako. Kunem ti se. Na tebi je samo da izdržiš i izguraš, ja ću te čekati napolju, ići ću da se izvinim tvojoj mami, napraviću joj ledene kocke. Još sedam dana ću izdržati ovde – govorila je Tara.

Foto: Printscreen

Izvor: PressSerbia/Kurir

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar